ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

 

ygraerio-egkatastasi-elegxos-diaskeuiΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ! 

 Ενημερώνουμε όλους τους εγκαταστάτες συστημάτων υγραερίου TARTARINI ότι η διαδικασία έκδοσης υπεύθυνης δήλωσης για την τοποθέτηση υγραερίου (έντυπο ειδικού ελέγχου διασκευής υγραερίου) και η διαδικασία έκδοσης υπεύθυνης δήλωσης περιοδικού τεχνικού ελέγχου έχει αλλάξει από 12/09/2013. 

Οι σημαντικότερες αλλαγές βάσει του νέου ΦΕΚ είναι οι εξής:

- στο έντυπο διασκευής  υγραερίου πρέπει να προστεθεί η ημερομηνία εγκατάστασης συστήματος υγραερίου υγραερίου καθώς και το σχετικό παραστατικό της πώλησης των εξαρτημάτων και της παροχής υπηρεσιών

- στο έντυπο ελέγχου τοποθέτησης υγραερίου, που απαιτείται για τον περιοδικό έλεγχο ΚΤΕΟ του οχήματος, πρέπει επίσης να προστεθεί η ημερομηνία ελέγχου του συστήματος υγραεριοκίνησης καθώς και το σχετικό παραστατικό παροχής υπηρεσιών.

- Η ημερομηνία διενέργειας του ελέγχου ή τοποθέτησης (δηλαδή η ημ/νια που υπογράφει ο εγκαταστάτης) και η ημερομηνία που έκδοσης του παραστατικού πρέπει να ταυτίζονται.

Παρακαλούμε απευθυνθείτε στο ΚΤΕΟ της περιοχής σας για περισσότερες λεπτομέρειες ή τηλεφωνήστε μας στο 2310755111 (κα.Πηγή Βαρδίκου)

 


 

  

Η ΤΕΤΟΜΑ δημιουργεί ένα ισχυρό δίκτυο εκπαιδευμένων εγκαταστατών σε όλη την Ελλάδα.

Στους συνεργάτες μας παρέχουμε:

  • Κορυφαία Εκπαίδευση και Τεχνογνωσία
  • 2 χρόνια εγγύηση στα συστήματα
  • Συνεχή Υποστήριξη

 

ΕΚΠΑIΔΕΥΣΗ

DOWNLOADS

Εκπαιδευτικό DVD εγκατάστασης συστήματος υγραερίου TARTARINI